• Подзвони зараз: +90 212 879 07 79

Які моменти слід враховувати при трансфері до аеропорту? 25/05/2020





Які моменти слід враховувати при трансфері до аеропорту?

Трансфер з аеропорту

Ви хочете отримати нову послугу трансферу в аеропорт і подумати про свої думки?

У цій статті ми поговоримо про те, на що потрібно звернути увагу, вибираючи компанію для трансферу в аеропорт.

Трансфер з аеропорту - послуга, що використовується в туристичній галузі. Відноситься до гостей, які піднімаються з готелю або в аеропорт і залишають готель в готелі.

havalimani transferinde kullanilan araclar


Хто може зробити трансфер з аеропорту?

Турагенти, пов'язані з Турсабою, можуть здійснювати трансфер до аеропорту. Якщо ви збираєтеся їхати з одного міста в інше, необхідний також документ D2, отриманий від автомобільних доріг. Рекомендуємо звернутися до компанії, яка отримала послугу сертифікатів D2 та Tursab. Як GMNGRUP, у нас є ці документи.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Tursab Logosu          Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Logosu 


Які обов'язкові інструменти?

 

Транспортні засоби повинні мати 9 + 1, тобто 10 місць з водієм. За бажанням у транспортних засобів може бути проміжна перегородка, яка відключається від водія. Ця перерва також надає можливість подорожувати відповідно до соціальної відстані між водієм та пасажирами проти коронавірусу, на що ми глибоко відчули його вплив. Оскільки буферизація діє як сукупність між водієм та пасажиром, вірус ефективний у розриві зв’язку між пасажиром та водієм.

Vip Mersedes Vito


Це також може бути телевізор у буфері. Цей телевізор може бути встановлений на Apple Tv або інших платформах. Також доступні інструменти на Netflix Youtube. Деякі транспортні засоби доступні в Інтернеті.

Які обов'язкові драйвери?

Психотехнічний звіт посідає перше місце серед особливостей, які повинні бути у водіїв, які працюють в туризмі. Психотехнічний звіт полягає в тому, що психічне та тілесне здоров'я, необхідне водієві для виконання свого обов'язку водія, сприятливе. І цей документ взято у організацій, уповноважених Міністерством охорони здоров’я.

Havalimanı Transferi

При цьому водій повинен мати сертифікат src на перевезення пасажирів.

Ще одна особливість, яка повинна бути у водіїв, що займаються туризмом, - це те, що вона застрахована Компанією. Звичайно, ми чуємо, що є ті, хто не каже, що є й такі.

GMNGRUP містить цей вміст.