• Şimdi Ara: +90 212 879 07 79

Vip Gelin Arabası 05/07/2020




Vip Gelin Arabası

Genellikle Düğünler insanların ömründe bir defa gerçekleştirdiği ve bir ömür boyu sürmesi temennisiyle gerçekleştirdiği ailenin temelini oluşturan müesseselerdir.

Gelin Arabası da düğünlerin içinde önemli yeri olan bir kavramdır.Bu alanda Yüzlerce mutlu çiftin gelin aracı olmasının mutluluğu ve tecrübesini sizler ile payşmak sizi memnun bizi de mutlu edecektir.

Pandemide Aldığımız Tedbirler Nelerdir

Pandemiden dolayı arabölmesiz araçlarımız ile çalışmıyoruz. Yalnızda arabölmeli ve virüs yayılımını önleyen araçlar ile yolumuza devam ediyoruz. Araçlarınızda siz değerli müşterilerimiz için maske ve dezanfektanlarımızı hazır tutuyoruz. Araçtanlarımızı yolculuk sonrası rutin olarak dezenfekte ediyoruz.Çünkü Sağlığınız bizim için önemlidir. Bu sebeple en ufak ayrıntıları dahi düşünüyoruz. 

Gelin Arabası Nerelere Gider

Elbetteki bu sizin tercihlerinize göre şekillenecektir farklar genelde damat bey gelin hanımı alarak kuaföre getirmesiyle başlar. Düğün için gelin hanımı evden almayla devam eder. Düğün bitikten sonra da ailelerin kendi arasındaki yemek organizasyonundan sonra damat ve gelin hanımın yeni evlerine bırakılmasıyla son bulur.

Gelin Arabasının Önemi

Gelin Arabası siz davetliler ve düğününüzde mutlu vakitler geçirmeniz için doğru ve bu işte tecrübeli firmalardan temin etmeniz önemlidir. Genellikle insanlar ömründe bir defa evlenir ve bunun doğru ve mutlu bir şekilde ilerlemesinde önemli bir yer tutar.

Eşiniz Buna Bayılacak

Düğünden ve aileler ile vakit geçirdikten sonra yeni evinize doğru giderken eşinize iletmek istediğiniz bir mesaj mı var. Bunu görsel olarak tasarımcılarımıza yaptırıyoruz. Araçtaki televizyon sayesinde eşinize yeni evinize giderken yeni evliliğinize ait ilk mesajınızı aktarıyoruz. Detaylı Bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Biz bu işte tecrübeliyiz. İşinizi şansa bırakmayın.

Yeni evliliğinizin hayrlar ve mutluluklar getirmesini temenni ediyoruz.