• Şimdi Ara: +90 212 879 07 79

Havalimanı Transferinde Dikkat Edilmesi Gerekenler 25/05/2020




Havalimanı  Transferinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Havalimanı Transferi

Havalimanı transferi hizmetini yeni almak istiyorsunuz ve aklınızda takılan bazı düşünceler mi var?

Bu yazımızda sizler için havalimanı transferinde bir firmayı tercih ederken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeğiz.

Havalimanı transferi turizm sektöründe kullanılan bir hizmettir. Konukları Otellerinden alınarak Havalimanına veya Havalimanından alınarak otellerine bırakılmasını ifade eder.

havalimani transferinde kullanilan araclar

Havalimanı Transferini Kimler Yapabilir.

Havalimanı transferini Tursaba bağlı seyahat acentaları yapabilir. Eğerki bir ilden başka bir ile gidilecekse Karayolarından temin edilen D2 belgesi de gerekmektedir. D2 ve Tursab belgesine sahip olduğunu hizmeti aldığınız firmaya sormanızı öneririz GMNGRUP olarak biz bu belgelere sahibiz.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Tursab Logosu          Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Logosu 

Araçlarda Olması Gerekenler

Araçlarda 9+1  yani şöför ile birlikte 10 adet koltuk olması gerekmektedir. İsteğe bağlı olarak araçlarda şöför ile bağlantıyı kesen ara bölme olabilir. Bu arabölme aynı zamanda son zamanlarda etkisini derinden hissettiğimiz koronavirüse karşı şöför ile yolcular arasında sosyal mesafeye uygun olarak seyahat yapma imkanı da verir. Arabölme şöför ile yolcu arasında set vazifesi gördüğü için virsün yolcu ile şöför arasında olan bağlantıyı kesmede etkilidir.

Vip Mersedes Vito

Aynı zamanda arabölmede Tv olabibilir. Bu Tv Apple Tv veya başka platformlar yüklü olabilir. Netflix Youtube mevcut olan araçlar da mevcuttur. Bazı araçlarda internette vardır.

Şöförlerde Olması Gerekenler

 Turuzimde çalışan şöförlerde olması gereken özelliklerin başında psikoteknik raporu gelmektedir. Psikoteknik raporu şöförün şöförlük vazifesini yapabilmesi için gereken ruh ve beden sağlığının elverişli olmasıdır. Ve bu belge sağlık bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kuruluşlardan alınmaktadır.

Havalimanı Transferi

Aynı zamanda şöförün yolcu taşıma için src belgesinin de olması zorunludur.

Turizmde çalışacak şöförlerde olması gereken özelliklerin diğeri de Firma tarafından sigortalı olmasıdır. Olmayanlar varmı demeyin tabiykide yapanların olduğunu duymaktayız.

GMNGRUP bu saydığımız içeriklere sahiptir.